Browsing by Author Sebahattin Nas
Showing results 1 to 7 of 7
| Issue Date | Title | Author(s) |
|---|---|---|
| Dec-2012 | Aydın ilinde doğal olarak kurutulan, geleneksel ve endüstriyel işlenen incirlerin bazı özellikleri ve aflatoksin içerikleri | Atik, İlker |
| Jan-2014 | Ege bölgesi ballarının kimyasal özellikleri | Kaplan, Hatice Betül |
| Jun-2006 | Elma suyu üretiminde uygulanan işlemlerin galakturonik asit içeriğine etkisi | Arpaç, Şadiye |
| Oct-2015 | Kavurma ve depolama koşullarının Bademin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisi | Nizamlıoğlu, Nizam Mustafa |
| 2005 | Kuru incirlerin aflatoksin, patulin, ergosterol içeriği ve farklı koşullarda aflatoksinlerin parçalanma düzeyleri | Karaca, Hakan |
| Jan-2014 | Kuru üzümlerde okratoksin a oluşumu ve depolama koşullarının okratoksin a düzeyine etkisi. | Şen, Levent |
| Jul-2019 | Muğla ilinde üretilen balların bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri | Belli, Tülay |